Boc: Daca nu tinem cont de parerea lui Isarescu, ne putem intoarce la o noua criza

Miercuri, 05 August 2015, ora 16:50
1370 citiri
Boc: Daca nu tinem cont de parerea lui Isarescu, ne putem intoarce la o noua criza
Foto: Ziare.com

Politicienii trebuie sa tina cont de parerile specialistilor cand iau decizii politice, declara fostul premier Emil Boc, potrivit caruia avertizarile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, trebuie ascultate, existand in caz contrar riscul intoarcerii la o criza precum cea din 2009-2010.

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a fost intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza declaratiile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, referitoare la faptul ca "samburele" unei crize apare in anii de succes ai economiei si la faptul ca Romania va avea inflatie negativa.

"Persoana cea mai autorizata din Romania sa faca astfel de estimari este guvernatorul BNR si e bine ca oamenii politici sa tina cont si de parerile specialistilor atunci cand iau decizii politice, pentru ca, daca nu se tine cont de aceste pareri, ne putem intoarce la crize de genul celor care au fost in 2009-2010.

Aceste crize au fost generate de iresponsabilitatea politicienilor la un moment dat. Eu am ...citeste mai departe despre "Boc: Daca nu tinem cont de parerea lui Isarescu, ne putem intoarce la o noua criza" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Emil Boc parere Isarescu, #Boc criza financiara, #Boc criza 2009 2010 , #Stiri Guvern