Bogdan Olteanu, la iesirea din arest: Sunt nevinovat! Doresc o achitare, sa reincep viata normala

Sambata, 30 Iulie 2016, ora 08:50
850 citiri
Bogdan Olteanu, la iesirea din arest: Sunt nevinovat! Doresc o achitare, sa reincep viata normala
Foto: Ziare.com/imagini arhiva 2014

Bogdan Olteanu a declarat, la iesirea din Arestul Politiei Capitalei, dupa expirarea ordonantei de retinere, ca vrea sa obtina cat mai rapid o achitare in dosarul in care este acuzat ca a facut trafic de influenta, iar pana atunci, face ce onoarea ii cere si transmite cat mai rapid demisia lui din functia de viceguvernator al BNR.

Olteanu a fost lasat sa plece din Arestul Politiei Capitalei dupa ce i-a expirat ordonanta de retinere emisa de procurorii DNA joi noapte, pentru 24 de ore, el urmand sa stea 30 de zile in arest la domiciliu, dupa decizia instantei supreme.

Olteanu a spus ca aceasta perioada este una foarte grea pentru el si spera ca dosarul in care este acuzat sa se finalizeze cat mai repede cu o achitare, ca sa poata avea o viata normala.

Bogdan Oltanu a adaugat ca, avand in vedere punerea sa sub acuzare, onoarea si respectful fata de BNR ii cer sa transmisa cat mai rapid conducerii bancii demisia sa din functia de viceguvernator.

El a sustinut ca este nevinovat ...citeste mai departe despre "Bogdan Olteanu, la iesirea din arest: Sunt nevinovat! Doresc o achitare, sa reincep viata normala" pe Ziare.com

#Bogdan Olteanu arest domiciliu, #Bogdan Olteanu Liviu Mihaiu Delta mita, #Bogdan Olteanu Vintu DNA , #Stiri Guvern