Bugetele Senatului si Camerei, mai mici in 2017. Dragnea se lauda cu economii, dar e doar matematica

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 13:08
904 citiri
Bugetele Senatului si Camerei, mai mici in 2017. Dragnea se lauda cu economii, dar e doar matematica
Foto: Arhiva Ziare.com

Liviu Dragnea spunea in weekend ca bugetele Senatului si Camerei Deputatilor, dar si ale altor institutii sunt mai mici anul acesta, argumentand ca in 2017 trebuie sa "chivernisim" mai bine banii.

Scaderile au fost anuntate duminica de seful PSD, care a precizat ca Senatul si Camera Deputatilor, precum si alte institutii precum SRI, SIE si Adminitratia Prezidentiala, vor avea bugete mai mici cu 20% anul acesta.

"Este un an in care trebuie sa investim foarte mult in economie si in social si cred ca toti putem in aceste institutii sa ne strangem putin. Eu zic ca se poate, daca suntem mai economi si mai gospodari, se poate", a declarat Dragnea la Antena 3.

Insa, cel putin in ceea ce priveste camerele Parlamentului, reducerile nu presupun neaparat economii, avand in vedere ca numarul alesilor a scazut mult dupa alegerile din decembrie 2016.

Daca in legislatura trecuta au fost 588 de parlamentari (394 de deputati si 176 de senatori), in prezent vorbim despre 465 de alesi (329 de ...citeste mai departe despre "Bugetele Senatului si Camerei, mai mici in 2017. Dragnea se lauda cu economii, dar e doar matematica" pe Ziare.com

#buget redus Senat, #buget redus Camera Deputatilor , #Stiri Guvern