Busoi: Colaborarea cu domnul Dacian Ciolos s-a dovedit neconvingatoare

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 13:18
1003 citiri
Busoi: Colaborarea cu domnul Dacian Ciolos s-a dovedit neconvingatoare
Foto: Arhiva Ziare.com

Cristian Busoi, care candideaza azi de unul singur la functia de presedinte al PNL Bucuresti, considera ca pana acum colaborarea cu Dacian Ciolos s-a dovedit neconvingatoare, iar partidul are trebuie sa vina cu solutii mai convingatoare la marile probleme ale Romaniei.

"Am facut la Bucuresti ceea ce am decis in conducerea centrala sa facem in toata tara. Am urmat decizia de a-l sustine pe domnul Dacian Ciolos in campanie si am adus in partid oameni noi care sa candideze pentru Partidul National Liberal.

Din pacate, unele greseli de implementare de la locale s-au repetat si la alegerile parlamentare. Colaborarea cu domnul Dacian Ciolos s-a dovedit neconvingatoare, astfel incat PSD a prins avant sa-si promoveze minciunile si populismele din acea campanie. Asa a ajuns domnul Liviu Dragnea, un politician condamnat, sa propuna un guvern marioneta antiJustitie, care i-a scos pe romani in strada la doar o luna dupa alegeri", a spus Busoi, sambata, la Consiliul de Coordonare al PNL Bucuresti.

Saptamana aceasta Dacian Ciolos a anuntat ca nu-si face partid: Lupta politica nu vreau sa o duc in directia dezbinarii, doar de dragul puterii

El a precizat ca "vremea marilor figuri providentiale" a trecut, mentionand ca situatia PNL in Bucuresti nu e deloc usoara. "Avem nevoie sa ne adunam fortele, in PNL trebuie munca pe strada pe activitati si o buna comunicare cu presa", a spus Busoi.

In opinia sa, PNL Bucuresti trebuie sa recastige bazinul electoral din Capitala, existand o baza de crestere in acest sens, sa vina cu un proiect economic opus "cheltuielii iresponsabile pe care o face PSD" si trebuie sa sustina consolidarea clasei de mijloc.

"Faptul ca presedintele Klaus Iohannis a gasit sustinere publica in Bucuresti la momentul protestelor pro-Justitie impotriva OUG 13 si a Guvernului PSD arata ca PNL are o baza de crestere in Capitala. Oamenii acestia sunt deschisi catre PNL. Trebuie doar ca noi, liderii din Bucuresti ai PNL, sa-i recastigam (...) In al treilea rand, Bucurestiul a ajuns pe ultimul loc in privinta modernizarii urbane. Cand Clujul, Timisoara, Brasovul merg spre Europa, Bucurestiul merge spre Voluntari", a mai precizat Busoi.

Consiliul de Coordonare al PNL Bucuresti s-a reunit sambata, la Palatul Parlamentului, pentru a alege noua conducere a filialei PNL Bucuresti.

Pentru functia de presedinte al PNL Bucuresti candideaza doar Cristian Busoi, secretar general interimar al partidului si lider interimar al PNL Bucuresti.

Pentru po ...citeste mai departe despre "Busoi: Colaborarea cu domnul Dacian Ciolos s-a dovedit neconvingatoare" pe Ziare.com

#Busoi colaborare Ciolos PNL , #Stiri Guvern