Busoi la Capitala? Nici in PNL nu are sustinere: "Abordare sinucigasa. Predoiu se sinucide si el!"

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 14:23
1018 citiri
Busoi la Capitala? Nici in PNL nu are sustinere: "Abordare sinucigasa. Predoiu se sinucide si el!"
Foto: Arhiva Facebook/Cristian Busoi

Modul in care PNL s-a organizat pentru alegerile locale ce vor avea loc in acest an este contestat puternic chiar din interiorul partidului.

Pe unii liberali i-a suparat mai ales Cristian Busoi, cel care deja si-a inceput campania electorala pentru Primaria Capitalei, o campanie ce a iscat numeroase critici avand in vedere ca a folosit imagini de la tragedia din clubul Colectiv.

Busoi raspunde criticilor: Nu am vrut sa ma folosesc de tragedia din Colectiv. Cer scuze celor lezati

Printre vocile celor care au dat de inteles ca Busoi nu e batut in cuie pe pozitia de candidat pentru Bucuresti se numara cea a secretarului general al PNL, Ilie Bolojan. Acesta a explicat duminica seara, la Digi24, ca Busoi nu e inca validat si mai are de demonstrat inainte de a primi girul partidului.

"Legat de domnul Busoi, dansul a fost desemnat de catre organizatia PNL Bucuresti, in urma unui vot in forurile de conducere ca si candidat la primarie, are acest vot in spate. Dar nu a fost validat, ...citeste mai departe despre "Busoi la Capitala? Nici in PNL nu are sustinere: "Abordare sinucigasa. Predoiu se sinucide si el!"" pe Ziare.com

#Cristian Busoi candidat PNL Primaria Bucuresti, #Paleologu candidati PNL alegeri locale 2016 , #Stiri Guvern