Calendarul alegerilor locale: Pana cand se depun candidaturi si cand incepe campania

Luni, 21 Martie 2016, ora 16:16
1338 citiri
Calendarul alegerilor locale: Pana cand se depun candidaturi si cand incepe campania
Foto: Arhiva Ziare.com

Activitatile electorale stabilite in calendarul pentru alegerile locale din 5 iunie incep marti, procedurile privind achizitiile pentru stampile si timbre autocolante sunt in curs de finalizare, iar pana sambata vor fi desemnati, prin tragere la sorti, judecatorii din Biroul Electoral Central.

Pana marti, 22 martie, cand incep activitatile electorale pentru alegerile locale, trebuie sa fie finalizata numerotarea circumscriptiilor electorale judetene si a municipiului Bucuresti, informeaza News.ro.

In zilele urmatoare, dar nu mai tarziu de 26 martie, trebuie sa fie desemnati judecatorii din Biroul Electoral Central (BEC) in sedinta publica, prin tragere la sorti, dintre magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie. A doua zi dupa desemnarea membrilor BEC pentru alegerile locale vor fi desemnati, prin vot secret, presedintele BEC si loctiitorii acestuia, potrivit calendarul electoral adoptat prin hotarare de guvern.

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat, luni, ca a inceput ...citeste mai departe despre "Calendarul alegerilor locale: Pana cand se depun candidaturi si cand incepe campania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#calendar alegeri locale 2016 , #Stiri Guvern