Calin Popescu Tariceanu, ales presedintele ALDE

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 21:21
2490 citiri
Calin Popescu Tariceanu, ales presedintele ALDE
Foto: Facebook Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu-Tariceanu a fost ales, sambata, presedinte al ALDE, el fiind unicul candidat pentru aceasta functie in partid, dupa inlaturarea lui Daniel Constantin.

Delegatii Congresului ALDE l-au votat pe Tariceanu, prin vot electronic, cu 1.065 voturi pentru, din 1.094 exprimate.

Calin Popescu Tariceanu a vorbit in discursul tinut sambata la congresul ALDE despre "moda catuselor" si liberalismul autentic, sustinand ca tinerii care au iesit la proteste impotriva OUG13 au fost folositi ca masa de manevra.

Tariceanu, dezlantuit la congresul ALDE: Tinerii de la proteste, masa de manevra a binomului. PNL e condus de o reincarnare a lui Kill Bill

Tariceanu a fost felicitat de Kelemen Hunor si elogiat de Emil Constantinescu.

"Avem nevoie de lideri adevarati. La o conjuctie a vietii mele si a istoriei i-am cunoscut pe Ronald Reagan, pe Margaret Thatcher, pe Helmuth Kohl, pe Gorbaciov. Acesi oameni aveau o viziune asupra lumii (...) Avem astfel de lideri in Romania? Putini, iar unul e aici in sala. Este datoria mea sa vorbesc despre el", a spus Emil Constantinescu, referindu-se la Calin Popescu Tariceanu, de la tribuna congresului ALDE, informeaza News.ro.

Emil Constantinescu, elogiu pentru Tariceanu: L-a comparat cu Ronald Reagan si Margaret Thatcher

De asemenea, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a subliniat importanta parteneriatului dintre ALDE si formatiunea sa si a sustinut ca atunci cand exista derapaje de la statul de drept trebuie ca lucrurile sa fie readuse pe calea cea buna. ...citeste mai departe despre "Calin Popescu Tariceanu, ales presedintele ALDE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Calin Popescu Tariceanu presedinte ALDE , #Stiri Guvern