Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal de DNA

Marti, 24 Mai 2016, ora 12:46
3002 citiri
Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal de DNA
Foto: Arhiva Ziare.com

DNA Brasov a inceput urmarirea penala pe numele lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Procurorii au luat aceasta masura in legatura cu declaratiile date de Tariceanu ca martor in dosarul retrocedarii unei suprafete din padurea Snagov si a fermei Baneasa, in care sunt trimisi in judecata Paul de Romania, Remus Truica, Tal Silberstein si Dan Andronic.

DNA il acuza pe Tariceanu ca ar fi mintit sub juramant cand a dat declaratii in acest dosar, la jumatatea lunii aprilie 2016. La acea data, presedintele Senatului anuntase, prin intermediul unui comunicat, ca nu va face declaratii nici la sosirea la sediul DNA si nici la plecare, "din respect pentru reglementarile legale privind confidentialitatea anchetei".

Tariceanu, chemat la DNA Brasov in dosarul lui Truica si al printului Paul

Procurorii sustin ca Tariceanu ar fi mintit atunci cand a spus ca nu stia de achizitionarea drepturilor succesoarele ale lui ...citeste mai departe despre "Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal de DNA" pe Ziare.com

#Tariceanu urmarit penal DNA, #Tariceanu urmarit penal dosar printul Paul, #Tariceanu urmarit penal dosar retroceari, #printul Paul dosar retrocedari, #printul Paul retrocedari DNA , #Stiri Guvern