Candidatura lui Catarama la sefia PNL a fost invalidata. In cursa raman Orban si Busoi

Luni, 12 Iunie 2017, ora 17:31
909 citiri
Candidatura lui Catarama la sefia PNL a fost invalidata. In cursa raman Orban si Busoi
Fotomontaj Ziare.com

Comisia de organizare a congresului PNL a invalidat, luni, candidatura lui Viorel Catarama la sefia partidului, asa ca in cursa pentru presedintia PNL au ramas doar Ludovic Orban si Cristian Busoi.

"Motiunea sustinuta de Viorel Catarama ("Politica nationala - Calea liberala") nu a intrunit conditiile statutare pentru a fi spusa dezbaterii si votului in cadrul Congresului PNL, intrucat nu a fost validata de Comitetele Directoare Judetene din cel putin 10 filiale PNL, conform art. 72, alin. 1 din Statutul PNL", se arata intr-un comunicat de presa transmis de PNL.

De asemenea, Comisia de Organizare a Congresului PNL a stabilit, prin tragere la sorti, ordinea sustinerii motiunilor la lucrarile Congresului, primul fiind candidatul Cristian Busoi, urmat de Ludovic Orban, fiecare motiune avand alocate cate 60 de minute.

Presedintele PNL va fi ales sambata, 17 iunie, in cadrul congresului care va fi organizat la Romexpo in prezenta a 5.000 de delegati.

Duminica, 18 iunie, vor fi alesi membrii Biroului Politic National, in cadrul Consiliului National.

Ludovic Orban: Imi propun ca PNL sa reprezinte partea dinamica, civilizata, educata a societatiiBusoi candideaza la sefia PNL sub sloganul lui Iohannis, cu atacuri la inamicul PSD ...citeste mai departe despre "Candidatura lui Catarama la sefia PNL a fost invalidata. In cursa raman Orban si Busoi" pe Ziare.com

#candidatura Catarama invalidata, #congres alegeri PNL Orban Busoi , #Stiri Guvern