Care sunt averile noilor ministri. Mondenul Ilan Laufer este cel mai bogat, la doar 33 de ani

Sambata, 01 Iulie 2017, ora 15:43
1223 citiri
Care sunt averile noilor ministri. Mondenul Ilan Laufer este cel mai bogat, la doar 33 de ani
Foto: Arhiva Ziare.com

Declaratiile de avere ale noilor ministri arata ce terenuri, case si conturi bancare detin acestia.

Cel mai bogat membru al Executivului condus de Mihai Tudose este ministrul pentru IMM-uri Ilan Laufer, care este si unul dintre cei mai tineri din Executiv, avand doar 33 de ani.

Ilan Laufer are sapte apartamente in Bucuresti, cu suprafete intre 77 si 105 metri patrati si o casa de 803 metri patrati in localitatea ilfoveana Corbeanca. De asemenea, Laufer si-a mai trecut in declaratia de avere doua terenuri de 991, respectiv 847 metri patrati, tot in Corbeanca, dar si un autoturism de lux marca Mercedes Benz clasa S si o motocicleta Yamaha.

Ilan Laufer mai are, conform documentului, trei ceasuri in valoare totala de 17.000 de euro si sume de bani pe care le-a imprumutat si urmeaza sa le recupereze, 73.000 de euro si 158.000 de lei.

Laufer are insa si o datorie la banca, de 250.000 de euro, scadenta in anul 2028.

Cine este Ilan Laufer, absolvent de Sport ajuns ministru la IMM-uri, personaj monden cu o avere impresionantaIlan Laufer, suparat-foc ca nu si-a facut somnul de frumusete: Arat ingrozitor! Ce spunea Dragnea de ministrii "fotomodel"

Noul ministru al Apararii Adrian Tutuianu are trecute in declaratia de avere, depusa la Senat, sapte terenuri. Dintre acestea, unul agricol, de 4.800 de metri patrati. Mai are alte trei terenuri intravilane in judetul Dambovita, impreuna cu sotia sa Carmen Tutuianu si cu o asociatie de avocati si alte doua in municipiul Bucuresti.

Tutuianu este si coproprietarul unui teren forestier de zece hectare in comuna damboviteana Odobesti.

De asemenea, ministrul Apararii are trecute in declaratia de avere doua apartamente, unul de 56 de metri patrati in Targoviste, iar altul de 104 metri patrati in Bucuresti. Acesta mai are o casa si un spatiu comercial in judetul Dambovita.

Adrian Tutuianu a mai notat in declaratie si trei autoturisme achizitionate in leasing si patru depozite bancare, in valoare totala de 54.000 de lei. Acesta are insa si datorii. Pana in anul 2020, Tutuiatu are de achitat credite bancare in valoare totala de 85.000 de lei.

Vicepremierul Marcel Ciolacu detine, impreuna cu sotia sa Roxana Ciolacu, doua terenuri intravilane in Buzau, de 387, respectiv 61 mp.

De asemenea, sotii Ciolacu au doua case, tot in Buzau. Constructiile au suprafete de 281, respectiv 43 mp.

Conform declaratiei de avere inregistrata la Camera Deputatilor, Ciolacu nu are pe numele sau niciun autoturism. In schim ...citeste mai departe despre "Care sunt averile noilor ministri. Mondenul Ilan Laufer este cel mai bogat, la doar 33 de ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avere ministri Guvern Tudose , #Stiri Guvern