Care sunt cele mai noi nume vehiculate in componenta Guvernului Tudose

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 11:15
1042 citiri
Care sunt cele mai noi nume vehiculate in componenta Guvernului Tudose
Foto: Arhiva Ziare.com

Senatorul PSD Adrian Tutuianu, presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, ar urma sa fie propus pentru functia de ministru al Apararii Nationale, in Guvernul Tudose, potrivit unor surse apropiate negocierilor privind formarea noului Cabinet.

Ionut Misa este un alt nume nou care ar putea face parte din Guvernul Tudose, el fiind vehiculat pentru preluarea portofoliului Finantelor, au precizat sursele pentru Mediafax.

Misa este secretar de stat in Ministerul de Finante si a fost seful Directiei Mari Contribuabili din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, directia cea mai importanta din cadrul ANAF.

Inainte de Misa, la Finante era vehiculat numele fostului ministru Eugen Teodorovici.

Pe de alta parte, Florian Bodog va fi mentinut, potrivit unor surse, la ministerul Sanatatii. Sorina Pintea, vehiculata pentru preluarea ministerului Sanatatii, nu se va regasi insa in lista finala a ministrilor din Guvernul Tudose.

La ministerul Culturii este vehiculat numele senatorului PSD Lucian Romascanu.

CExN al PSD se va reuni, marti, la ora 12:30, la Palatul Parlamentului, pentru a valida lista finala cu ministrii din Guvernul Tudose.

Citeste mai multe despre:

PSD decide azi structura Guvernului Tudose si lista de ministri. Cine pleaca si cine ramane din vechiul CabinetCine este Mihai Tudose, propunerea PSD pentru functia de premier. Acuzatii de plagiat, biografie si avereMihai Tudose a mintit in CV. Nu a fost lector si conferentiar universitar la Academia Nationala de InformatiiMisu Negritoiu: Mihai Tudose a vrut sa ii fac nepoata director la ASF ...citeste mai departe despre "Care sunt cele mai noi nume vehiculate in componenta Guvernului Tudose" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ionut Misa ministru Finante Tudose , #Stiri Guvern