Carmen Dan ar putea fi prima femeie ministru de Interne: Fost prefect de Teleorman in care Dragnea are multa incredere

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 19:34
1638 citiri
Carmen Dan ar putea fi prima femeie ministru de Interne: Fost prefect de Teleorman in care Dragnea are multa incredere
Foto: Facebook/Carmen Daniela Dan

Carmen Daniela Dan, propusa de PSD pentru functia de ministru al Afacerilor Interne, a devenit senator la alegerile din decembrie 2016 si a fost votata presedinte al Comisiei Juridice din Senat.

Iata lista oficiala a ministrilor din Guvernul Grindeanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ca a dorit sa propuna la conducerea MAI o persoana in care are foarte mare incredere din punct de vedere al corectitudinii, aceasta fiind "o femeie cinstita".

"Are foarte multa experienta in administratie. Ca prefect a gestionat foarte bine chestiunile legate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, confruntandu-se cu cateva situatii tensionate si cred ca la Ministerul de Interne se poate conduce si cu suflet si cu fermitate. Cred ca doamna Carmen Dan va fi un ministru foarte bun. Este o noutate ca e femeie, dar banuiesc ca nu e problema de gen", a precizat Liviu Dragnea.

Carmen Daniela Dan s-a nascut la 9 octombrie 1970, in Bucuresti si a absolvit in 1989 Liceul de ...citeste mai departe despre "Carmen Dan ar putea fi prima femeie ministru de Interne: Fost prefect de Teleorman in care Dragnea are multa incredere" pe Ziare.com

#Carmen Daniela Dan Minister Interne, #Carmen Daniela Dan MAI , #Stiri Guvern