Cat castiga, de fapt, Grindeanu la ANCOM? Un amic din PSD spune ca nici vorba de 10.000 de euro

Sambata, 11 Noiembrie 2017, ora 19:19
1512 citiri
Cat castiga, de fapt, Grindeanu la ANCOM? Un amic din PSD spune ca nici vorba de 10.000 de euro
Foto: Arhiva Facebook/Sorin Grindeanu

Vestea ca PSD il propune pe Sorin Grindeanu ca sef la ANCOM a aparut in presa odata cu informatia ca fostul premier va incasa 10.000 de euro in noua sa functie.

Presa s-a bazat pe date oferite de deputatul USR Catalin Drula, in iunie 2017.

Citeste Catalin Drula (USR): Dovada ca noul sef al ANCOM vrea sa isi puna salariu de 10.000 euro pe luna

Iata insa ca un amic din PSD al lui Sorin Grindeanu, deputatul Ion Mocioalca, presedintele filialei Caras-Severin, sustine ca fostul premier are un salariu de secretar de stat, adica vreo 2.000 de euro.

"Cat priveste zvonurile, va spun ca, in momentul de fata, salariul pe acea functie este la nivel de secretar de stat. Asadar, azi, caci ce va fi peste o luna nu stiu, salariul lui Sorin Grindeanu este vreo 8 mii si ceva de roni (lei - n.red.) in mana. Deci e mai mult decat nimic!", a sustinut Mocioalca pentru Express de Banat.

Grindeanu a fost votat de Parlament marti pentru a ocupa noua sa functie, ocazie cu care Opozitia a amintit ca a fost demis de la Guvern pentru incompetenta si a sustinut din nou ca i se da salariu de bancher ...citeste mai departe despre "Cat castiga, de fapt, Grindeanu la ANCOM? Un amic din PSD spune ca nici vorba de 10.000 de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#salariu Grindeanu ANCOM , #Stiri Guvern