Catalin Ivan: In acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vor vota motiunea. Si este abia sambata dimineata

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 13:36
924 citiri
Catalin Ivan: In acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vor vota motiunea. Si este abia sambata dimineata
Foto: Facebook Vatalin Ivan

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca in acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vot vota motiunea de cenzura a social-democratilor impotriva propriului guvern.

"In acest moment sunt cincisprezece deputati si senatori PSD din Moldova si nu numai, cu care am vorbit doar eu, care nu vor vota motiunea. Si este abia sambata dimineata", a scrie Catalin Ivan pe pagina sa de Facebook.

PSD vrea ca motiunea de cenzura sa fie citita in plenul reunit al Parlamentului duminica, urmand sa fie convocat un plen reunit al celor doua Camere, a anuntat vineri noaptea senatorul PSD Mihai Fifor.

Motiunea de cenzura va fi citita DUMINICA in Parlament

"O sa convocam colegii parlamentari pentru duminica si duminica, incepand cu ora 16.30, in plenul Parlamentului, se va citi motiunea de cenzura. Asta inseamna ca programul pentru ziua de duminica va fi urmatorul: incepand cu ora 15.00, vor avea loc sedintele de grup ale grupurilor parlamentare social-democrate si ALDE. De la 16.00 va avea loc sedinta Birourilor Permanente reunite, iar de la 16.30 sedinta de plen reunit, in care va fi citita motiunea de cenzura", a anuntat Mihai Fifor, la sediul PSD.

Pentru ca o motiune de cenzura sa treaca este nevoie de 233 de voturi in plenul reunit al Parlamentului, iar PSD si ALDE au impreuna 247 de parlamentari, insa este posibil ca o parte dintre acestia sa i se alature lui Sorin Grindeanu. ...citeste mai departe despre "Catalin Ivan: In acest moment sunt 15 parlamentari PSD care nu vor vota motiunea. Si este abia sambata dimineata" pe Ziare.com

#Catalin Ivan parlamentari motiune cenzura, #calcule motiune cenzura , #Stiri Guvern