Catalin Ivan: In noaptea in care s-au anuntat rezultatele, unii pesedisti au ajuns la spital

Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 22:52
988 citiri
Catalin Ivan: In noaptea in care s-au anuntat rezultatele, unii pesedisti au ajuns la spital

Europarlamentarul social-democrat Catalin Ivan spune ca presedintele UNPR, Gabriel Oprea, santajeaza PSD si dezvaluie cat de tare i-a afectat pe membrii partidului pierderea alegerilor prezidentiale.

"Tin sa-i transmit domnului Dragnea ca, la Sectorul 1, organizatia a crescut cu 15 la suta de cand sunt eu presedinte. (...) Dl Dragnea nu stie, dar la Sectorul 1, in noaptea in care s-au anuntat rezultatele, unii dintre ei au ajuns la spital, cu probleme grave, asa de rau au suferit", a spus fostul purtator de cuvant al PSD, sambata seara, intr-o emisiune la Realitatea TV.

Acesta a precizat ca nu crede ca este normal ca partidul sa fie santajat de ministrul de Interne, Gabriel Oprea, si ca acesta "a declarat ca sustine partidul doar daca este premier Victor Ponta".

"Am vazut si vedem cu totii ca practic ne agatam de guvernare. Am ajuns la mana UNPR, care ne santajeaza. Am citit si eu, am vazut ca domnul Oprea sustine PSD doar pentru Victor Ponta, altfel are alte usi deschise. O ...citeste mai departe despre "Catalin Ivan: In noaptea in care s-au anuntat rezultatele, unii pesedisti au ajuns la spital" pe Ziare.com

#Catalin Ivan atac Ponta, #Catalin Ivan declaratii Ponta, #Catalin Ivan declaratii PSD, #Catalin Ivan declaratii Dragnea , #Stiri Guvern