Catalin Predoiu, despre talentatul premier Tariceanu: A lasat tara intr-o groapa

Sambata, 01 August 2015, ora 15:45
1074 citiri
Catalin Predoiu, despre talentatul premier Tariceanu: A lasat tara intr-o groapa

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu il acuza pe Calin Popescu-Tariceanu, seful Senatului, care tocmai si-a aratat disponibilitatea de a fi prim-ministru, pe baza talentului sau, ca mandatul sau de premier a bagat tara in criza.

"Cand economia globala era ravasita de criza din 2008, talentatul domn Tariceanu spunea ca nu exista criza si ne indemna sa investim pe credit in America.

In mandatul sau de premier, dl Tariceanu a omis sa acrediteze autoritatile nationale pentru absorbtia fondurilor europene. Dezastrul fondurilor europene din mandatul lui Ponta isi are originea in dezastrul administrativ provocat de talentatul domn Tariceanu.

In mandatul sau de Premier, talentatul domn Tariceanu, pretins de dreapta, a incarcat aparatul de stat cu aproximativ 15.0000 de posturi noi care au umflat anvelopa salariala in timp ce deficitul bugetar era cu greu tinut in frau la 5%.

La sfarsitul mandatului sau de premier, talentatul domn Tariceanu a lasat Trezoreria goala si facturi ...citeste mai departe despre "Catalin Predoiu, despre talentatul premier Tariceanu: A lasat tara intr-o groapa" pe Ziare.com

#Predoiu atac Tariceanu, #Tariceanu premier 2008, #Tariceanu criza economica , #Stiri Guvern