Cati ministri tehnocrati ar putea candida pentru parlamentare

Miercuri, 05 Octombrie 2016, ora 08:35
931 citiri
Cati ministri tehnocrati ar putea candida pentru parlamentare

Cheia de interpretare a acestui material are in vedere faptul ca sunt mai putin de 100 de zile pana la alegerile parlamentare (octombrie - decembrie).

In paralel, partidele politice si, in acelasi timp, acei candidati care pleaca din pole position pentru votul pe liste (conform mediei aritmetice a tuturor sondajelor de opinie date publicitatii, din ultimele 5 luni de zile) se vor angrena in prima campanie electorala pentru Senat si Camera Deputatilor sub noua lege 208 reactualizata, care ingradeste destul de mult, din punct de vedere al ponderii cheltuielilor si veniturilor, desfasurarea liniara clasica de cursa electorala (asa cum a fost ea pana acum, exceptand votul de la locale, din vara).

Cu alte cuvinte, cuvintele de ordine vor fi: creativitate extrema cu costuri mici, retete clasice deja testate si apel constant catre electoratul dur.

In plus, nuantele de care trebuie sa mai tinem cont sunt: crizele de imagine (mai mult sau mai putin maligne) ale liderilor partidelor ...citeste mai departe despre "Cati ministri tehnocrati ar putea candida pentru parlamentare" pe Ziare.com

#alegeri parlamentare 2016, #ministri alegeri parlamentare, #tehnocrati partid alegeri parlamentare , #Stiri Guvern