Cati oameni s-au inscris in partidul lui Dacian Ciolos, Miscarea Romania Impreuna, in 48 de ore

Luni, 02 Aprilie 2018, ora 10:17
1314 citiri
Cati oameni s-au inscris in partidul lui Dacian Ciolos, Miscarea Romania Impreuna, in 48 de ore
Foto: Facebook/Vlad Voiculescu

Aproape 30.000 de persoane s-au inscris pe site-ul viitorului partid "Miscarea Romania Impreuna" in 48 de ore, dintre care aproape 17.000 si-au declarat dorinta de a fi membri de indata ce RO+ va primi confirmarea de inregistrare din partea Tribunalului Bucuresti, potrivit fostului ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu, care este unul dintre fondatori.

Vlad Voiculescu a scris, luni dimineata, pe Facebook, ca in primele 48 de ore de la anuntarea depunerii actelor pentru noul partid, aproape 30.000 de persoane s-au inscris ca sustinatori ai RO+, iar dintre acestia aproape 17.000 si-au declarat dorinta de a fi membri de indata ce RO+ va primi confirmarea de inregistrare din partea Tribunalului Bucuresti.

"Miza principala pentru urmatorul an va fi asta: implicarea oamenilor buni, a celor care au stat deoparte pana acum, in politica! Politica nu trebuie sa fie o mocirla. Politicianul nu trebuie sa fie porc. Modul cum ne asezam lucrurile #in TaraNoastra, pentru noi si pentru ceilalti - pentru ca asta face politica - ar trebui sa fie despre ce putem face noi, #impreuna!", spune Vlad Voiculescu.

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a depus la tribunal actele pentru infiintarea partidului "Miscarea Romania Impreuna" (RO+), desprins din platforma civica Romania 100.

Ciolos a depus actele la tribunal pentru un nou partid - Miscarea Romania Impreuna: Daca nu vom sta deoparte, impreuna vom fi o fortaUn fost ministru tehnocrat se retrage din echipa lui Ciolos si vrea ca toate partidele de Opozitie sa colaborezeDacian Ciolos: Romania are nevoie de oameni tineri care trebuie sa fie pregatiti sa isi asume un viitor politic ...citeste mai departe despre "Cati oameni s-au inscris in partidul lui Dacian Ciolos, Miscarea Romania Impreuna, in 48 de ore" pe Ziare.com

#persoane inscrise partid Ciolos, #Dacian Ciolos partid membri, #Dacian Ciolos partid , #Stiri Guvern