Cazul ambasadorului din Estonia

Marti, 30 August 2016, ora 12:08
3544 citiri
Cazul ambasadorului din Estonia

Multi romani au fost batuti. Au fost atacati cu bastoane, cu caini politisti si cu gaze lacrimogene. Alte sute de mii au fost umiliti, ore intregi, la cozi infernale, in ploaie si in frig.

Probabil alte sute de mii au renuntat sa mai voteze, in noiembrie 2014, la alegerile prezidentiale. Haosul a fost generat la Ministerul de Externe, printr-o succesiune de ordine transmise ambasadelor. DNA a formulat o cerere de urmarire penala impotriva ministrului de Externe de atunci, Titus Corlatean.

Iar Klaus Iohannis, actualul presedinte al Romaniei, l-a numit pe seful de cabinet al lui Titus Corlatean ambasador in Republica Estonia.

Ati citit bine. Persoana se numeste Daniela Mihaela Camarasan. A fost si sef de cabinet al ministrului Marga-"Calorifer".

Cu lacrimi de crocodil, Klaus Iohannis scria despre cazul Corlatean, la 21 iunie 2016, pe Facebook: "Votul dat astazi in Senat reprezinta un semnal negativ pe care Parlamentul il da, din nou, prin blocarea urmaririi penale a unui ...citeste mai departe despre "Cazul ambasadorului din Estonia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amabasdor Estonia, #Klaus Iohannis numiri ambasadori, #ambasadori strainatate cozi alegeri , #Stiri Guvern