Ce-a facut Basescu pentru bugetul Armatei

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 19:14
1166 citiri
Ce-a facut Basescu pentru bugetul Armatei
Foto: B1 TV

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, sambata, ministrului Apararii, Mircea Dusa, ca, luni, comisarul european Pierre Moscovici va discuta cu ministrul Finantelor, Darius Valcov, pentru a gasi o formula in vederea maririi deficitului, astfel incat sa poata fi majorat bugetul Apararii.

"Pentru ca am vazut ca se obisnuieste comunicarea prin presa, il informez pe domnul ministru Dusa ca am vorbit cu Jean-Claude Juncker, care i-a cerut comisarului Moscovici sa aiba o discutie luni cu ministrul Finantelor din Romania, pentru a gasi o formula prin care sa se poata mari deficitul cu inca 0,3%", a declarat presedintele Traian Basescu, in conferinta de presa de final de mandat de la Palatul Cotroceni.

"Depinde cum vor sustine acest lucru, pentru ca altfel Romania ar indeplini toti parametrii care ar justifica pentru dotarea Armatei un plus de deficit", a mai spus Basescu.

Basescu, ultima conferinta de la Cotroceni LIVE TEXT

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, miercuri, ...citeste mai departe despre "Ce-a facut Basescu pentru bugetul Armatei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Basescu Dusa buget aparare Juncker, #Basescu ministru aparare Buget Moscovici , #Stiri Guvern