Ce a facut Guvernul Ciolos (II) - de la Fonduri si Sanatate la Munca si Mediu

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 11:02
909 citiri
Ce a facut Guvernul Ciolos (II) - de la Fonduri si Sanatate la Munca si Mediu

Intr-un material anterior vorbeam despre o parte dintre realizarile Guvernului Ciolos, urmand sa am continuari cu cele din alte domenii si, cu alta ocazie, cu nerealizarile sale.

Aceasta este partea a doua, in care analizez cele mai vizibile realizari in celelalte zone, cu aceeasi mentiune, ca analiza este imperfecta, fiind prea multe domenii pentru ca o singura persoana sa le sintetizeze pe toate.

De asemenea, probabil ca ii favorizeaza pe acei ministri care au stiut realmente sa comunice lucrurile pe care le fac in detrimentul celor care nu au stiut sa-si livreze realizarile dincolo de comunicate de pe site-urile ministerelor, pe care nu le citeste aproape nimeni. Cred totusi ca va fi un instrument util pentru a-ti putea face o idee despre cum a lucrat acest guvern.

Fonduri europene

Domeniul fondurilor europene a fost "in arena", mai ales de cand Cristian Ghinea a devenit ministru si a inceput sa trimita sesizari la DNA avand legatura cu "mogulul" Sebastian Ghita. A fost ...citeste mai departe despre "Ce a facut Guvernul Ciolos (II) - de la Fonduri si Sanatate la Munca si Mediu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#realizari Guvern Ciolos, #nerealizari Guvern Ciolos , #Stiri Guvern