Ce a inteles Iohannis despre problema migratiei si ce le-a explicat colegilor la Consiliul European

Vineri, 16 Octombrie 2015, ora 15:08
1075 citiri
Ce a inteles Iohannis despre problema migratiei si ce le-a explicat colegilor la Consiliul European
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a participat la lucrarile Consiliului European si a expus cateva din concluziile personale legate de principalele teme discutate de liderii europeni.

In dorinta de a sublinia ca Romania se comporta ca si cum ar fi stat Schengen, atat de eficient isi apara granitele, seful statului le-a explicat liderilor europeni ce inseamna pentru el "frontiera externa".

"Discutiile din cadrul Consiliului European s-au terminat azi-noapte cu concluzii destul de bune. Tema principala a fost, evident, migratia si in acest context am avut discutii pe mai multe subteme pe care le-as mentiona pe scurt. Ne-am concentrat, de aceasta data, mai mult pe partea de extern legata de migratie decat pe partea de intern, unde intern inseamna in interiorul Uniunii Europene.

Am discutat chestiuni importante legate de securitatea frontierelor externe, unde vreau sa subliniez ca prin frontiere externe am inteles si am explicat colegelor si colegilor de ce am inteles asa, frontierele ...citeste mai departe despre "Ce a inteles Iohannis despre problema migratiei si ce le-a explicat colegilor la Consiliul European" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis Consiliu European explicatii concluzii, #Iohannis Schengen criza refugiati , #Stiri Guvern