Ce a schimbat Guvernul Ciolos? (I)

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 09:44
787 citiri
Ce a schimbat Guvernul Ciolos? (I)

Guvernul Ciolos are aproape un an de viata. Unii il acuza ca a fost un dezastru, altii il considera cel mai curat si competent Executiv pe care l-a avut Romania.

Dincolo de asta, ce a facut el, mai concret?

In ultimele luni mi-am notat ce am considerat eu a fi cele mai importante masuri luate de Guvern. Sigur, lista nu e completa si ii favorizeaza pe acei ministri care au stiut sa comunice mult mai clar sau macar sa-si faca disponibile masurile de impact la o cautare.

De asemenea, e limitata, in mod inevitabil, de lipsa capacitatii celui care va scrie de a acoperi perfect toate domeniile.

Sa trecem direct la concluzie: Acest Guvern are cu ce se lauda. A facut schimbari importante, palpabile in multe domenii. Asta nu inseamna ca ar trebui sa-l idealizam. Are lipsurile sale, sincopele sale, probleme cu oamenii, carente de comunicare si a trebuit sa faca multe compromisuri. Dar a si realizat multe lucruri.

In aceeasi nota, asta nu inseamna ca guvernele anterioare, cu toata ...citeste mai departe despre "Ce a schimbat Guvernul Ciolos? (I)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masuri Guvernul Ciolos , #Stiri Guvern