Ce avere are Costin Borc, ministrul Economiei

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 21:26
748 citiri
Ce avere are Costin Borc, ministrul Economiei
Foto: Facebook/Costin Borc

Ministrul Economiei, Costin Borc, detine, potrivit declaratiei sale de avere, terenuri agricole de peste 50 ha, un apartamnet in Paris, o casa de vacanta in Franta, bijuterii si tablouri in valoare de 19.000 euro, aproape 1,5 milioane euro in conturi, dar si datorii de peste 300.000 euro.

Costin Borc are doua terenuri agricole in judetele Teleorman (4,2 hectare) si Calarasi (49,5 hectare), al caror titular este sotia sa si care provin din mosteniri, potrivit declaratiei sale de avere publicate pe site-ul Guvernului.

De asemenea, Borc are un apartament de 149 metri patrati la Paris cumparat in 2009, unul in Bucuresti obtinut prin donatie, o casa si un teren tot in Capitala si casa de vacanta cu teren in comuna Capelle-les Grands, din nordul Frantei.

Ministrul Economiei si-a cumparat, anul acesta, un Volkswagen Golf si are bijuterii si tablouri in valoare de 19.000 euro. Borc are 16 conturi in lei, euro, dolari, lire sterline si franci elevetieni, in care are in total ...citeste mai departe despre "Ce avere are Costin Borc, ministrul Economiei" pe Ziare.com

#avere Costin Borc, #avere ministrul Economiei , #Stiri Guvern