Ce avere are noul ministru al Apararii

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 21:43
650 citiri
Ce avere are noul ministru al Apararii
Foto: captura YouTube / Marinela Serban

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc (foto), si sotia sa, Iulia Motoc, judecator la CEDO, detin doua apartamente in Bucuresti, o vila la Sinaia si o casa de locuit, cumparata cu credit anul trecut in Wantzenau, o comuna din Franta, aproape de Strasbourg, unde are sediul CEDO.

Potrivit declaratiei de avere a ministrului, publicata vineri pe site-ul Guvernului, sotii Motoc detin doua apartamente in Bucuresti, unul cumparat in 2008 impreuna cu sotia, de 100 mp, si unul donat de mama Iuliei Motoc, in 2010, cu o suprafata de 128 mp.

De asemenea, sotia Iulia Motoc a mai primit ca donatie de la mama sa o vila la Sinaia, din 2002, in suprafata de 200 mp.

In 2014, sotii Motoc au cumparat cu credit o alta casa de locuit, cu o suprafata de 237 mp, situata in Wantzenau, o comuna din Franta, aflata in apropiere de orasul Strasbourg, unde se afla sediul Curtii Europene pentru Drepturile Omului.

Cei doi mai au 1 teren intravilan de 100 mp in Bucuresti, achizitionat in 2008, 1 teren agricol la ...citeste mai departe despre "Ce avere are noul ministru al Apararii" pe Ziare.com

#Mihnea Motoc avere, #Iulia Motoc avere , #Stiri Guvern