Ce interese l-au indemnat pe Tariceanu sa forteze incalcarea unei decizii a UE?

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 18:00
979 citiri
Ce interese l-au indemnat pe Tariceanu sa forteze incalcarea unei decizii a UE?

Adunarea Parlamentara a Cooperarii Economice la Marea Neagra este structura reprezentantilor parlamentelor statelor riverane la Marea Neagra. Organizatia nu are un rol decizional conturat, ci unul mai mult simbolic, expresie a incercarii statelor membre de a implica cat mai multe componente ale societatii in dialogul regional.

Domnul Serghei Nariskin, presedintele Dumei de Stat si fost sef al Administratiei Prezidentiale, este un om politic cu implicare substantiala in procesul decizional de la Moscova.

Prezenta sa pe lista interdictiei de calatorie (se numeste"Travel ban", fara legatura directa cu vizele sau cu detinerea pasaportului diplomatic) adoptata de Uniunea Europeana, inclusiv cu votul Romaniei, nu este intamplatoare.

Admir efortul autoritatilor romane care sustin, bizar, ca prezenta la Bucuresti a Presedintelui Dumei de Stat era de neevitat.

Uniunea Europeana are, din 2005, un set de Reguli de Implementare a masurilor restrictive in cadrul Politicii Comune Externe ...citeste mai departe despre "Ce interese l-au indemnat pe Tariceanu sa forteze incalcarea unei decizii a UE?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tariceanu Serghei Nariskin Senat Romania, #Nariskin Romania , #Stiri Guvern