Ce le transmite Klaus Iohannis romanilor din Serbia

Joi, 16 Iulie 2015, ora 20:28
954 citiri
Ce le transmite Klaus Iohannis romanilor din Serbia
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Belgrad, la intalnirea cu reprezentantii minoritatii romanesti, ca a evidentiat in discutiile cu oficialii sarbi ca progresele in privinta statutului acestei minoritati trebuie continuate si i-a indemnat pe toti romanii din Serbia sa fie uniti.

Presedintele Romaniei se afla joi intr-o vizita oficiala in Republica Serbia. In acest context, el s-a intalnit, la Belgrad, cu reprezentanti ai minoritatii romanesti din aceasta tara.

Iohannis pleaca in Serbia - cu cine se intalneste

Iohannis le-a transmis acestora ca a tinut sa ii intalneasca pentru a cunoaste direct care sunt problemele cu care se confrunta romanii din Serbia, pentru a cauta si identifica solutii.

"Ma aflu din nou in regiunea Balcanilor in decurs de o luna. Prin prezenta mea doresc sa subliniez importanta pe care o acorda statul roman acestei zone, comunitatilor de romani care traiesc aici, dar si determinarea noastra de a participa in mod activ la consolidarea ...citeste mai departe despre "Ce le transmite Klaus Iohannis romanilor din Serbia" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis Serbia, #romani Serbia , #Stiri Guvern