Ce sanse au prezidentiabilii pro si contra Basescu - Interviu cu sociologul Barbu Mateescu

Sambata, 19 Aprilie 2014, ora 13:31
2037 citiri
Ce sanse au prezidentiabilii pro si contra Basescu - Interviu cu sociologul Barbu Mateescu
Foto: emaramures.ro

Elena Udrea si Emil Boc au sanse foarte slabe sa castige prezidentialele, printre motive fiind si acela ca Traian Basescu le-ar fi o "ghiulea de picior", crede sociologul Barbu Mateescu.

In schimb, Victor Ponta are cateva atuuri, in timp ce situatia lui Crin Antonescu este dificil de comentat in acest moment, explica Barbu Mateescu intr-un scurt interviu acordat Ziare.com in care schiteaza si profilul candidatului cu sanse al dreptei.

Ati scris pe Facebook urmatorul comentariu: "Optiunile personale ale lui Traian Basescu pentru prezidentiale sunt foarte slabe. Un om luat de pe strada, cu notorietate 0, caruia ii faci campanie de la 0, are sanse mai mari sa ajunga in turul doi decat Elena Udrea sau Emil Boc". Cum argumentati? Cei doi au deja un 'bagaj electoral' mai mare decat 0.

Au cateva procente, dar nu le au pe celelalte 90-95. Bagajul negativ pe care il cara cei doi este imens - 2010 se afla in trecutul destul de recent. Management-ul imaginii lor publice nu a fost foarte ...citeste mai departe despre "Ce sanse au prezidentiabilii pro si contra Basescu - Interviu cu sociologul Barbu Mateescu" pe Ziare.com

#Udrea sanse presedintie, #Barbu Mateescu candidati presedintie, #Basescu Boc presedintie , #Stiri Guvern