Ce scrie presa externa despre alegerile noastre: Prezenta la vot va decide viitorul guvern

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 20:48
887 citiri
Ce scrie presa externa despre alegerile noastre: Prezenta la vot va decide viitorul guvern
Foto: Ziare.com

Cu doar doua zile inainte de alegerile parlamentare, presa externa acordea spatii largi scrutinului din tara noastra, atentia concentrandu-se asupra PSD si USR.

Prezenta la vot la alegerile din 11 decembrie ar putea fi critica in determinarea guvernarii pentru urmatorii 4 ani - daca premierul Dacian Ciolos va primi un nou mandat sau daca PSD va reveni la guvernare, scrie Intelli News.

Social-democratii conduc in sondaje, insa o prezenta mare la vot a unor alegatori care sa prefere USR ar putea inclina balanta in favoarea formatiunilor de centru-dreapta.

Ce propune PSD si ce avantaj are in alegeri

PSD incearca sa-si ademeneasca alegatorii cu beneficiile pe care social-democratii vor sa le ofere odata ajunsi la guvernare - mai ales cresteriile salariale in sectorul bugetar si taierile de taxe.

In replica, USR si PNL spun ca, sustinandu-l pe Ciolos, ofera o alternativa reformatoare la partidele politice corupte ale Romaniei.

Insa, in ciuda avantajului sau in sondaje, ...citeste mai departe despre "Ce scrie presa externa despre alegerile noastre: Prezenta la vot va decide viitorul guvern" pe Ziare.com

#presa externa alegeri parlamentare, #prezenta vot alegeri parlamentare, #alegeri parlamentare 2016 presa externa , #Stiri Guvern