Ce spune Iohannis despre procedurile de infringement declansate de CE impotriva Romaniei

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 06:38
818 citiri
Ce spune Iohannis despre procedurile de infringement declansate de CE impotriva Romaniei
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Bruxelles, ca a primit asigurari ca Guvernul lucreaza pe marginea celor doua proceduri de infringement lansate de Comisia Europeana la adresa Romaniei, pe tema aplicarii incorecte a regulilor privind azilul, iar problema va fi rezolvata.

"Au fost lansate 40 de proceduri de infringement impotriva a 19 tari, lansate de Comisia Europeana.

Doua dintre aceste proceduri sunt indreptate impotriva Romaniei. Impreuna cu echipa mea am verificat, sunt doua proceduri relativ simple, care privesc chestiuni de acordare a azilului si am primit toate asigurarile ca Guvernul lucreaza pe aceste spete si nu va fi absolut nicio problema", a declarat Iohannis, la finalul reuniunii Consiliului European extraordinar informal de la Bruxelles.

Comisia Europeana a declansat, miercuri, 40 de proceduri de infringement impotriva a 19 state membre UE, inclusiv a Romaniei, care au implementat incorect regulile blocului comunitar privind azilul, informeaza un ...citeste mai departe despre "Ce spune Iohannis despre procedurile de infringement declansate de CE impotriva Romaniei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis infringement Guvern Romania, #Iohannis Comisia Europeana infringement , #Stiri Guvern