Ce stia si ce a spus SRI in cazul Hexi Pharma? De ce nu era Condrea filat?

Joi, 26 Mai 2016, ora 17:55
3112 citiri
Ce stia si ce a spus SRI in cazul Hexi Pharma? De ce nu era Condrea filat?
Foto: Captura Youtube/Realitatea.net/imagini arhiva martie 2016

In cazul Hexi Pharma, SRI nu putea primi legal de la judecator mandat pe securitate nationala pentru supravegeherea lui Dan Condrea deoarce dosarul era deja deschis la Parchet, afirma presedintele Comisiei de control SRI, Georgian Pop.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Georgian Pop a explicat ca mandatul de securitate nationala putea fi cerut doar daca pe langa faptele referitoare la dezinfectanti anchetate de Parchet in privinta lui Dan Condrea apareau si elemente privind savarsirea altor infractiuni definite de legea securitatii nationale, spionaj sau terorism.

Georgian Pop sustine ca, potrivit informarilor SRI, beneficiarii de la nivel central si de la nivel local, la fel organele de urmarire penala au fost informati nu despre infectii in general, ci specific despre faptul ca dezinfectantii Hexi Pharma erau diluati.

Seful comisiei SRI a mai explicat pentru Ziare.com de ce serviciul nu vrea sa desecretizeze documentele clasificate in scadalul Hexi Pharma.

De ce nu a... citeste mai departe despre "Ce stia si ce a spus SRI in cazul Hexi Pharma? De ce nu era Condrea filat? - Interviu cu seful comisiei de control al SRI" pe Ziare.com

#Georgian Pop comisia SRI, #SRI Hexi Pharma , #Stiri Guvern