Cele rele sa se spele, cele bune sa s-adune: Despre fumat, viol si revolutionari

Joi, 31 Decembrie 2015, ora 11:04
1075 citiri
Cele rele sa se spele, cele bune sa s-adune: Despre fumat, viol si revolutionari

Au trecut 26 de ani de la Revolutia din 1989. Eroii care si-au dat viata atunci si erau in floarea varstei ar trebui sa aiba acum intre 40 si 50 de ani.

Uneori ma gandesc la ce fel de viata ar fi avut si cum ar fi aratat Romania cu 1.000 de oameni in plus. Oameni carora le pasa si sunt dispusi sa faca sacrificiul suprem de dragul binelui tarii lor.

Pe de alta parte, spatiul public al ultimilor ani nu a fost marcat de luari de pozitii ale revolutionarilor din 1989. Fara sa ii etichetez, se pare ca in memoria colectiva cei care poarta certificat de revolutionar nu au reusit sa devina o masa critica si care sa vina cu o pozitie publica de fiecare data cand deraiem de pe fagasul impus de sacrificiul tinerilor din decembrie 1989.

Acum, la sfarsit de 2015, dupa ce am avut parte de cea mai mare tragedie nationala dupa masacrul de la Revolutie, sper ca masa celor indignati si proactivi sa nu se transforme intr-un tesut mort care peste 25 de ani va fi criticat la fel ca revolutionarii ...citeste mai departe despre "Cele rele sa se spele, cele bune sa s-adune: Despre fumat, viol si revolutionari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dosarul Revolutiei clasat, #evenimente politice 2015, #imigranti Romania , #Stiri Guvern