Chirica, intrebat daca protestul de la Cotroceni e organizat de PSD: Cred ca da. Sunt convins ca sunt si membri de partid

Duminica, 12 Februarie 2017, ora 14:52
1815 citiri
Chirica, intrebat daca protestul de la Cotroceni e organizat de PSD: Cred ca da. Sunt convins ca sunt si membri de partid
Foto: Arhiva Facebook/Mihai Chirica

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, a declarat duminica, la Digi 24, ca PSD se afla in spatele protestului de la Palatul Cotroceni, in conditiile in care se manifesta "in numele si pentru partidul social-democratilor", asa cum si in Piata Victoriei au protestat oameni din partide politice.

Chestionat daca contramanifestatia de la Bucuresti este organizata de PSD, Mihai Chirica a spus: "Cred ca da, atat timp cat se manifesta in numele si pentru PSD sunt convins ca trebuie sa fie membri de partid ai PSD, organizati de catre PSD si este si normal sa fie asa. Asa cum si in partea cealalta au fost si oameni din partide politice".

De asemenea, intrebat daca in alte orase organizatiile locale ale PSD urmeaza tendinta de a organiza contramanifestatii, vicepresedintele PSD a sustinut ca nu a vazut astfel de demersuri.

"Nu am vazut in mod expres. Si la Iasi a venit un grup dintr-o organizatie locala de langa municipiul Iasi care si-a exprimat un punct de vedere de sustinere a guvernarii Grindeanu, dar nu neaparat de impotrivire fata de ceilalti contramanifestanti. Nu s-au manifestat in sensul huiduirii sau chiar a blamarii lor in Piata Unirii si in alte locuri din Iasi", a completat social-democratul.

Intrebat in continuare daca presedintele Klaus Iohannis este "capul rautatilor" si daca seful statului se afla in spatele protestelor din Piata Victoriei, primarul a raspuns negativ.

"Nu cred si va spun si de ce nu cred. Sunt doua curente care s-au nascut in aceasta perioada: demiterea Guvernului sau demisia Guvernului motivat de o sincopa in actul de guvernare si demiterea presedintelui sau demisia presedintelui motivat de interferenta pe care a avut-o in spatiul public cand s-a coborat intre manifestanti. Eu cred ca niciuna dintre cele doua teze nu sunt necesare Romaniei in momentul de fata", a conchis Mihai Chirica.

Cateva portrete ale protestatarilor de la Cotroceni: De ce vor demisia lui Iohannis

Iohannis a mers in mijlocul protestatarilor de la Cotroceni: Suntem cu totii romani (Video)

Mircea Badea a mers la protestul de la Cotroceni, unde unii manifestanti sunt adusi cu microbuzele ...citeste mai departe despre "Chirica, intrebat daca protestul de la Cotroceni e organizat de PSD: Cred ca da. Sunt convins ca sunt si membri de partid" pe Ziare.com

#Mihai Chirica vice PSD proteste Cotroceni, #Mihai Chirica vice psd Iohannis , #Stiri Guvern