Cine castiga razboiul dintre penali si anticorupti

Joi, 06 Octombrie 2016, ora 09:50
793 citiri
Cine castiga razboiul dintre penali si anticorupti

In Romania se incearca azi inducerea ideii ca are loc un razboi pe viata si pe moarte intre "gasca penalilor" si fortele iluminate si progresiste ale celor care vor sa curete societatea de toate tarele postdecembriste. O idee pe care o consider pe cat de falsa pe atat de daunatoare, intrucat manipuleaza nu doar realitatea si bunul simt dar reuseste sa arunce in haos pana si ultimele sperante ale celor mai naivi.

Un adevar mai usor acceptabil ar fi, de exemplu, ca e greu sa spui azi cine mai reprezinta fortele progresiste, cine sunt urmasii fostei Securitati, aparatorii mostenirii trecutului si pana unde au infiltrat actualele servicii speciale societatea, politica si presa cu ofiteri sub acoperire.

Devine tot mai greu de intuit si cine sustine cu adevarat lupta pentru dreptate si justitie si cine se opune acestora in numele diverselor idei numite reformatoare.

Sigura ramane doar confuzia oricui priveste spre razboiul din societate dintre cei care acuza si cei care se apara cu ...citeste mai departe despre "Cine castiga razboiul dintre penali si anticorupti" pe Ziare.com

#Kovesi plagiat doctorat Ghita, #ministrul Educatiei colaborator Securitate , #Stiri Guvern