Cine mai pariaza pe Victor Ponta?

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 06:46
3046 citiri
Cine mai pariaza pe Victor Ponta?

Fostul premier este cercetat penal intr-un dosar de spalare de bani. Se afla sub control judiciar pentru 60 de zile. In aceasta perioada nu poate parasi tara, trebuie sa se prezinte in fata anchetatorilor si nu are voie sa faca declaratii despre dosarul in care e anchetat.

Acesta si deputatul Sebastian Ghita sunt cercetati intr-o cauza in care se face referire si la plati realizate catre Tony Blair, care pentru o vreme i-a acordat consultanta lui Victor Ponta.

De acum, influenta acestuia din urma in PSD se va diminua simtitor. Cred ca va fi tinut in sah de acest nou dosar pe toata durata campaniei electorale. Va fi unul care va avea ecou si in Marea Britanie, acolo unde Tony Blair nu e foarte iubit.

E de asteptat ca o parte dintre candidatii social-democrati sa se delimiteze de fostul lider. Plecarea acestuia din partid a devenit in acest moment putin probabila.

Victor Ponta evolueaza sub spectrul unei cereri DNA de arestare preventiva care poate fi adresata Camerei ...citeste mai departe despre "Cine mai pariaza pe Victor Ponta?" pe Ziare.com

#Victor Ponta control judiciar, #Victor Ponta dosar Ghita, #Victor Ponta spalare bani , #Stiri Guvern