Cine sunt figurile noi de la alegeri: Interviu cu primul candidat pe lista PNL Bistrita. Are doar 27 de ani

Marti, 01 Noiembrie 2016, ora 07:00
832 citiri
Cine sunt figurile noi de la alegeri: Interviu cu primul candidat pe lista PNL Bistrita. Are doar 27 de ani
Foto: Facebook / Robert Sighiartau

Partidele politice sustin ca si-au improspatat listele electorale cu figuri noi, in principal tineri cu scoala, integritate si viziune.

Ziare.com va face cunostinta cu ei, pentru a putea evalua plusul pe care acesti tineri il aduc pe scena politica.

Robert Sighiartau deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor in Bistrita Nasaud. Are 27 de ani, este om de afaceri si cel mai tanar presedinte de filiala liberala. El considera ca guvernele nu au reusit sa informeze si sa castige increderea viitorilor antreprenori. Acum exista foarte multa birocratie, multe povesti, nimic concret. Sunt lucruri simple, e nevoie de intentii bune si de o resursa umana calificata.

Robert Sighiartau ne-a spus in cateva cuvinte care este proiectul cu care intra in Parlament: "nu ma duc in Parlament pentru a face bani, am o situatie financiara stabila, ma duc pentru ca am proiecte pe partea de antreprenoriat".

Tanarul lider liberal ne-a explicat si cum vede relatia lui Dacian Ciolos cu PNL: "Eu ma ...citeste mai departe despre "Cine sunt figurile noi de la alegeri: Interviu cu primul candidat pe lista PNL Bistrita. Are doar 27 de ani" pe Ziare.com

#PNL candidati alegeri 2016 , #Stiri Guvern