Cine sunt membrii fondatori ai asociatiei lui Ponta

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 17:33
1166 citiri
Cine sunt membrii fondatori ai asociatiei lui Ponta
Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta dezvaluie pe Facebook cine sunt membrii fondatori ai asociatiei pe care a inregistrat-o la judecatorie. Pe lista se afla nume cunoscute din politica, dar si Geanina Puscasu, asistenta la Bruxelles a europarlamentarului Daciana Sarbu, sotia fostului premier.

Judecatoria Sectorului 5 a admis, joi, cererea formulata de ASOCIATIA BLACK SEA REGIONAL COOPERATION PROJECTS 2020 si a dispus inscrierea in registrul special a asociatiei respective, decizia instantei putand fi contestata in termen de 5 zile.

Ponta isi face asociatie, nu fundatie!

Vineri, la o zi dupa decizia instantei, Victor Ponta a publicat pe Facebook cateva informatii legate de asociatia pe care a fondat-o alaturi de cativa apropiati, fosti ministri sau fosti consilieri guvernamentali. Social-democratul sustine ca noua asociatie este "un prim 'think tank' romanesc cu o viziune regionala".

"Azi am operationalizat pagina de Facebook (...) Urmeaza website-ul, amenajarea sediului principal din Bucuresti, ...citeste mai departe despre "Cine sunt membrii fondatori ai asociatiei lui Ponta" pe Ziare.com

#Ponta asociatie membri fondatori , #Stiri Guvern