Cine va prelua Transporturile? Cel mai vehiculat nume pentru functia de ministru da raspunsuri

Luni, 22 Iunie 2015, ora 13:51
884 citiri
Cine va prelua Transporturile? Cel mai vehiculat nume pentru functia de ministru da raspunsuri
Foto: Facebook/Mihai Fifor

Senatorul PSD Mihai Fifor a declarat luni ca nu a avut "o discutie oficiala" referitoare la preluarea portofoliului Transporturilor, dar ca o astfel de propunere "ar fi onoranta pentru orice membru al Parlamentului si al partidului".

"O astfel de propunere este onoranta pentru orice membru al Parlamentului, pentru orice membru al partidului nostru. Este un lucru pe care, probabil, ficare politician si l-ar dori in cariera. Acum, deocamdata, discuta pur speculativ, de aceea am avut si rugamintea sa vedem cum evolueaza lucrurile si dupa aceea o sa avem o discutie", a declarat Fifor.

Ponta i-a propus lui Iohannis un nou ministru al Transporturilor

Senatorul a precizat ca ultima sa discutie cu premierul Ponta a fost la momentul motiunii de cenzura, "pe un subiect diferit" de o eventuala propunere pentru preluarea acestui minister.

Totusi, senatorul a explicat ca experienta sa "destul de bogata in administratie" il recomanda pentru ...citeste mai departe despre "Cine va prelua Transporturile? Cel mai vehiculat nume pentru functia de ministru da raspunsuri" pe Ziare.com

#Mihai Fifor ministru Transporturi declaratii , #Stiri Guvern