Ciolos a lansat Platforma #Romania 100: Iata cele zece principii de guvernare (Video)

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 19:54
941 citiri
Ciolos a lansat Platforma #Romania 100: Iata cele zece principii de guvernare (Video)
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a lansat, luni seara, Platforma #Romania 100, o platforma de principii, valori si proiecte pentru dezvoltarea Romaniei, pe care o va propune spre dezbatere partidelor aflate in campanie.

Proiectul, anuntat saptamana trecuta, este publicat pe ro100.ro si contine un mesaj al lui Dacian Ciolos catre romani, urmat de trei capitole: zece principii de guvernare, primele 100 de zile de guvernare - organizarea schimbarii si un portofoliu de proiecte nationale.

In mesajul catre romani, Dacian Ciolos da asigurari ca nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie si nici nu se va implica politic pana cand nu isi va termina mandatul de prim-ministru.

"Am promis ca nu voi candida in aceste alegeri si ca nu ma voi implica politic pe durata acestui mandat. Decizia mea ramane ferma, iar Guvernul pe care il conduc ramane unul independent.

Mandatul de premier pe care l-am preluat in noiembrie 2015 a avut obiectivul de a asigura stabilitatea politica si... citeste mai departe despre "Ciolos a lansat Platforma #Romania 100: Iata cele zece principii de guvernare (Video) " pe Ziare.com

#platforma Ciolos, #Platforma Romania 100 Ciolos , #Stiri Guvern