Ciolos a zburat in Germania cu o cursa de linie, la clasa Economic si a mai cerut si scuze pasagerilor

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 07:55
2934 citiri
Ciolos a zburat in Germania cu o cursa de linie, la clasa Economic si a mai cerut si scuze pasagerilor
Foto: Arhiva Facebook/Dacian Ciolos

In tara in care acum putin timp un politist a murit facandu-i partie in trafic unui ministru, am ajuns sa avem un premier care pleaca in vizite oficiale cu un avion de linie si sta alaturi de ceilalti pasageri la clasa a doua, refuzand un upgrade oferit de echipajul TAROM la Business Class.

Este evident vorba despre Dacian Ciolos, care a zburat duminica spre Germania. Acesta a fost surprins de un jurnalist al TVR intr-o cursa aeriana de linie, la clasa Economic.

Reporterul precizeaza ca, atunci cand s-a suit in avion, Ciolos a fost invitat de o stewardesa sa ia loc la Business Class, dar a refuzat spunand ca va sta acolo unde i-a fost alocat loc.

Apoi, premierul si-a facut loc, cu bagajul, pana la scaunul sau si s-a asezat alaturi de seful Cancelariei, Dragos Tudorache. Intreaga delegatie oficiala a calatorit astfel.

Ulterior, la aterizarea pe aeroportul din Munchen, ceilalti pasageri din avion s-au ridicat sa paraseasca aeronava, insa o stewardesa i-a rugat sa... citeste mai departe despre "Ciolos a zburat in Germania cu o cursa de linie, la clasa Economic si a mai cerut si scuze pasagerilor" pe Ziare.com

#Ciolos avion TAROM Germania , #Stiri Guvern