Ciolos: Am stabilit cu USR ca vom merge in parteneriat la toate celelalte alegeri, deci si pentru prezidentiale

Sambata, 02 Martie 2019, ora 18:20
967 citiri
Ciolos: Am stabilit cu USR ca vom merge in parteneriat la toate celelalte alegeri, deci si pentru prezidentiale
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata, la Galati, intrebat despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale, ca reprezinta "o posibilitate", dar "pot fi si alte posibilitati".

Intrebat, sambata, la Galati, in contextul in care participa alaturi de USR la alegerile europarlamentare, daca se gandeste si pentru alegerile prezidentiale la o formula comuna, presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a raspuns ca se gandeste la o formula comuna cu USR pentru toate alegerile care vor urma pana in 2020.

"Ne gandim la o formula comuna cu USR pentru toate alegerile care vor urma pana in 2020, dar deocamdata am discutat concret si am ajuns la o formula concreta pentru alegerile europarlamentare si sa luam lucrurile etapa cu etapa. De principiu am discutat cu USR si am stabilit ca vom merge in parteneriat la toate celelalte alegeri, deci si pentru prezidentiale si pentru locale si evident pentru alegerile parlamentare. Deocamdata ne concentram pe alegerile europarlamentare", a raspuns Ciolos.

Intrebat daca el va fi numele pe lista comuna pentru alegerile prezidentiale, Dacian Ciolos a raspuns: "Nu am stabilit, nu am discutat de lucrul acesta. E o posibilitate, pot fi si alte posibilitati. Important este ca la alegerile prezidentiale viitorul presedinte sa fie in continuare de partea fortelor democratice din Romania, care sa sustina programul politic pe care il avem si noi. E evident un subiect important, pentru ca intentia noastra este sa obtinem o majoritate politica in viitorul Parlament care sa ne permita sa modificam si Constitutia si deci presedintele va avea un rol important aici". ...citeste mai departe despre "Ciolos: Am stabilit cu USR ca vom merge in parteneriat la toate celelalte alegeri, deci si pentru prezidentiale" pe Ziare.com

#Ciolos prezidentiale, #Dacian Ciolos presedinte , #Stiri Guvern