Ciolos anunta restructurari la Tarom: E nevoie de schimbarea managementului

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 23:07
1011 citiri
Ciolos anunta restructurari la Tarom: E nevoie de schimbarea managementului
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi seara, ca Tarom "are clar nevoie de restructurare", precizand ca acesta companie inca face datorii si indiferent ca ramane de stat sau va fi privatizata trebuie imbunatatit managementul, decizia unei eventuale privatizari urmand sa apartina viitorului Executiv.

"Si ministrul urmareste direct ce se intampla acolo, pe de-o parte pentru a ne asigura ca verificarile se fac la sange si ca atunci cand exista dubii se iau decizii de intarziere sau de suspendare a curselor decat sa ne asumam probleme, sunt probleme la intretinere din cate am inteles.

Per global, Tarom clar are nevoie de restructurare. A fost nevoie acolo de schimbarea managementului, de un nou proiect de restructurare", a afirmat premierul Dacian Ciolos, intrebat fiind la Realitatea TV cum vede situatia de la compania Tarom.

Prim-ministrul a spus ca o eventuala decizie de privatizare a Tarom apartine Guvernului care va fi veni dupa alegerile parlamentare.

"Tarom are nevoie, ...citeste mai departe despre "Ciolos anunta restructurari la Tarom: E nevoie de schimbarea managementului" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos Tarom, #Dacian Ciolos privatizare Tarom , #Stiri Guvern