Ciolos ar fi preferat sa aplice marirea salariilor bugetarilor nu proportional, ci pe criterii

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 22:58
1490 citiri
Ciolos ar fi preferat sa aplice marirea salariilor bugetarilor nu proportional, ci pe criterii
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Dacian Ciolos a reiterat ca Guvernul sau va aplica marirea cu 10% a salariilor bugetarilor, insa a precizat ca ar fi preferat o marire per total si cu criterii pentru marire. Acest efort ar fi fost insa foarte mare.

"Legat de cei 10%, nu stiu ce marja ar fi avut Guvernul sa nu aplice o lege a Parlamentului (...) Eu as fi preferat sa aplicam aceasta marime nu proportional, ci cu o marire a bugetului per total si cu criterii pentru acordarea banilor in plus. Insa ar fi fost un efort foarte mare", a afirmat Ciolos la Realitatea TV.

Anuntul lui Ciolos, dupa ce Iohannis a promulgat legea care majoreaza salariile bugetarilor (Video)

"Decat sa incepem un razboi cu Parlamentul fata de aplicarea unor masuri trecute in lege, ar insemna sa incalcam legea, riscam sa intarziem votarea bugetului, stiu ca va fi dificil de tinut in frau acest buget, inclusiv maririle salariale, dar am decis sa stimulam investitiile publice", a spus premierul.

Acesta a mai aratat ca Guvernul sa... citeste mai departe despre "Ciolos ar fi preferat sa aplice marirea salariilor bugetarilor nu proportional, ci pe criterii" pe Ziare.com

#Ciolos mariri salarii bugetari, #Ciolos mariri salarii , #Stiri Guvern