Ciolos, concluzii dupa Consiliul European: Ce pozitie a avut Romania

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 21:48
1023 citiri
Ciolos, concluzii dupa Consiliul European: Ce pozitie a avut Romania
Foto: Guvernul Romaniei

Prim-ministrul Dacian Ciolos a prezentat, vineri, principalele concluzii ale reuniunii Consiliului European de la Bruxelles.

De asemenea, potrivit unui comunicat remis Ziare.com, Ciolos a prezentat si pozitia Romaniei pe temele discutate - chestiunea migratiei, lupta impotriva terorismului, consolidarea Uniunii Economice si Monetare, uniunea energetica, chestiuni de relatii externe si referendumul pe care Marea Britanie il pregateste.

In ce priveste migratia, au fost discutii despre relocari si despre intarirea controlului la frontierele UE, iar in comunicat se arata ca premierul a precizat ca pentru Romania este important controlul fluxului migrator si pentru ca spatiul Schengen sa continue sa ramana o realitate, iar masurile de control la frontierele Schengen sa reprezinte o solutie temporara.

Ciolos, despre criza refugiatilor: Romania e solidara cu UE, dar pune conditii

In ceea ce priveste referendumul din Marea Britanie, toate statele membre doresc ramanerea ...citeste mai departe despre "Ciolos, concluzii dupa Consiliul European: Ce pozitie a avut Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos discutii Bruxelles, #Ciolos migratie Bruxelles, #Ciolos reuniune Consiliul European, #Ciolos Schengen Romania, #concluzii Consiliul European , #Stiri Guvern