Ciolos: Cresterea economica transformata populist in cresterea salariilor risca viitorul oamenilor si al tarii

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 18:37
940 citiri
Ciolos: Cresterea economica transformata populist in cresterea salariilor risca viitorul oamenilor si al tarii
Foto: captura video Antena 3

Prim-ministrul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, la sedinta Consiliului National al PNL, ca transferul cresterii economice in cresteri salariale nu trebuie sa se faca in mod populist si electorialist, doar prin cresteri procentuale, in caz contrar fiind periclitat viitorul Romaniei.

"Ideea de a mari salariile, de a transforma cresterea economica in cresterea salariilor este un lucru necesar, dar daca asta se face populist si electoralist, riscam viitorul oamenilor si al Romaniei", a declarat Dacian Ciolos.

El a adaugat ca, in anii anteriori, majorarile salariale s-au facut doar procentual, in unele cazuri fiind afectata perspectiva de dezvoltare a Romaniei.

Anterior, marti, acesta a precizat ca pomenile electorale date de Parlament ne costa 9 miliarde de lei, adica peste 1% din PIB.

Deputatii comisiilor reunite de munca si buget au aprobat, luni, mai multe majorari salariale pentru angajatii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, persoanele din ...citeste mai departe despre "Ciolos: Cresterea economica transformata populist in cresterea salariilor risca viitorul oamenilor si al tarii" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos crestere salarii, #Dacian Ciolos majorare salarii populista , #Stiri Guvern