Ciolos, criticat dur din PNL: Opriti minciuna, intoxicarea si abuzul impotriva legii darii in plata!

Duminica, 20 Martie 2016, ora 14:40
1043 citiri
Ciolos, criticat dur din PNL: Opriti minciuna, intoxicarea si abuzul impotriva legii darii in plata!
Foto: Arhiva Ziare.com

Deputatul PNL Daniel Zamfir ii solicita, intr-o scrisoare deschisa, premierului Dacian Ciolos sa opreasca "minciuna, intoxicarea si abuzul" impotriva legii darii in plata, sustinand ca acesta, in loc sa serveasca interesele cetatenilor romani, "serveste interesele unor bancheri straini".

"Opriti minciuna, intoxicarea si abuzul impotriva legii darii in plata si, pe cale de consecinta, impotriva sutelor de mii de familii din Romania care asteapta aceasta lege sufocate de credite pe care nu le mai pot plati nu din cauza lor, nu din rea-vointa, ci din cauza crizei, produselor mincinoase vandute de banci, clauzelor abuzive din contracte si lipsei de supraveghere a Bancii Nationale.

Dumneavoastra, premierul Romaniei, ati ales sa serviti interesele unor bancheri straini care, in a doua cea mai saraca tara din Europa, au facut profit dublu fata de media europeana, in loc sa serviti demn interesele celor care cu adevarat aveau nevoie sa fie reprezentati de dvs: cetatenii Romaniei! In timp ...citeste mai departe despre "Ciolos, criticat dur din PNL: Opriti minciuna, intoxicarea si abuzul impotriva legii darii in plata!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Zamfir Ciolos, #Ciolos criticat darii plata , #Stiri Guvern