Ciolos: Daca e populista si fara surse de finantare, orice lege va fi atacata la CCR

Vineri, 04 Noiembrie 2016, ora 16:44
891 citiri
Ciolos: Daca e populista si fara surse de finantare, orice lege va fi atacata la CCR
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a afirmat ca, daca e populista si nu are surse de finantare, orice lege va fi atacata la Curtea Constitutionala, indiferent de cine e sustinuta, chiar si de PNL.

"Orice lege, indiferent de cine o voteaza, daca e populista si daca nu are surse de finantare, noi vom lua masuri si acolo unde avem argumente, le vom ataca la Curtea Constitutionala", a declarat premierul Dacian Ciolos, vineri, la Alba Iulia, intr-o conferinta de presa.

Seful Guvernului a subliniat din nou ca nu va sustine masurile populiste, indiferent de partidul care le promoveaza, relateaza Agerpres.

El a raspuns astfel intrebarii unui jurnalist referitoare la majorarile de salarii si indemnizatii prevazute de programul de guvernare al PNL.

Intrebata la randul sau daca toate cresterile salariale si proiectele propuse in programul de guvernare nu sunt pomeni electorale, Alina Gorghiu a spus ca acestea au si surse de finantare.

"Proiectele pe care noi le-am prevazut in programul nostru ...citeste mai departe despre "Ciolos: Daca e populista si fara surse de finantare, orice lege va fi atacata la CCR" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos ataca legi populiste CCR, #Ciolos PNL majorari salarii , #Stiri Guvern