Ciolos: Daca nu vreti sa va fie teama sa mergeti noaptea pe strada, faceti-va vocea auzita!

Duminica, 17 Decembrie 2017, ora 16:17
773 citiri
Ciolos: Daca nu vreti sa va fie teama sa mergeti noaptea pe strada, faceti-va vocea auzita!
Foto: captura video Facebook/Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos adreseaza duminica un mesaj tuturor romanilor, pe care ii indeamna sa isi faca auzita vocea acum, pentru ca exista riscul ca "tacerea noastra" sa fie "semnul ca suntem de acord cu ceea ce se intampla".

"Daca nu vreti sa va fie teama sa mergeti noaptea pe strada, daca nu vreti sa va fie teama pentru parintii si copiii dvs si daca vreti un stat care sa va protejeze de infractori, faceti-va vocea auzita! E important acum! Altfel, tacerea noastra va fi semnul ca suntem de acord cu ceea ce se intampla.

Sunt batalii pentru care nu avem voie sa obosim.

Si batalia pentru cinste si justitie e poate cea mai importanta dintre ele. Pentru astfel de lucruri, niciodata nu e degeaba. Niciodata nu e prea tarziu!", transmite intr-un mesaj video pe Facebook Dacian Ciolos.

Clipul de nici 3 minute incepe cu cateva declaratii despre situatia din Parlament:

"Ceea ce se intampla acum in Parlament e grav (...) pentru ca majoritatea pare sa nu mai suporte sa convietuiasca democratic cu minoritatea parlamentara. Si atunci cum sa nu fie poporul dezbinat cand cei care il reprezinta nu gasesc ei un spatiu de dezbatere?".

Adresandu-se parlamentarilor, indiferent de partid, Ciolos le spune ca in zilele urmatoare vor decide "soarta bataliei intre cinste si hotie in Romania": "Fiecare dintre dvs decideti vietile tuturor romanilor!"

"Daca modificarile la Codul Penal si Codul de Procedura Penala trec in forma actuala, exista riscul ca niciun cetatean al acestei tari sa nu mai fie in siguranta in Romania, iar dreptatea in Justitie sa fie grav afectata.

Nu incercati sa faceti scapati cativa oameni care simt ca se apropie de portile puscariei cu pretul sacrificarii catorva milioane de oameni, care risca sa ramana fara aparare in fata infractorilor", adauga fondatorul Platformei Romania 100.

Apoi, Ciolos se adreseaza tututor romanilor, mai ales celor care privesc cu detasare si indiferenta ceea ce se intampla azi in Romania: "Oameni buni, depinde de fiecare dintre noi in ce tara vrem sa traim!".

Citeste mai departe despre "Ciolos: Daca nu vreti sa va fie teama sa mergeti noaptea pe strada, faceti-va vocea auzita! Niciodata nu e prea tarziu! (Video) " pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos proteste , #Stiri Guvern