Ciolos, de la "Cumintenia" la obraznicia Pamantului

Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 08:57
914 citiri
Ciolos, de la "Cumintenia" la obraznicia Pamantului

Nu cred ca se astepta cineva de la Guvernul Ciolos, indiferent cati ministri s-au perindat prin Palatul Victoria in ultimul an, sa schimbe Romania in mod profund sau macar sa ramana in istorie ca un exemplu de buna guvernare. Ar fi fost si greu avand in vedere limitarile de putere si timp cu care Executivul a fost investit dupa tragedia din Colectiv.

Dar a existat o asteptare generala de minima decenta in guvernare, de dreapta masura si judecata atata cata poate fi expusa de un premier despre care inca nu a putut spune nimeni ca-i lipsesc onestitatea si bunele intentii. Si Ciolos aproape ca reusise, in ciuda scandalurilor din jurul sau, a balbelor, gafelor si rateurilor inregistrate de mai toti ministrii care i-au trecut prin Guvern.

Nici dublul esec inregistrat de campania pentru achizitionarea "Cuminteniei Pamantului", celebra opera a lui Brancusi pe care statul tocmai a cumparat-o a doua oara, nu a reusit sa-l trezeasca si sa-l scoata pe Ciolos de pe pilotul automat in care a ...citeste mai departe despre "Ciolos, de la "Cumintenia" la obraznicia Pamantului" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos platforma politica, #Dacian Ciolos premier alegeri parlamentare , #Stiri Guvern