Ciolos, bilant la 11 luni de guvernare, planuri de viitor si declaratii ferme pe subiectele fierbinti

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 22:51
739 citiri
Ciolos, bilant la 11 luni de guvernare, planuri de viitor si declaratii ferme pe subiectele fierbinti
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a facut, joi seara, un scurt bilant al celor 11 luni de cand se afla la Palatul Victoria. Seful Executivului a dezvaluit ca nu este este multumit de perioada petrecuta la guvernare, in sensul ca, in opinia sa, se puteau face mai multe lucruri.

De asemenea, premierul a abordat si cateva dintre subiectele fierbinti, precum legea votata de Parlament, prin care se elimina cele 102 taxe, criza care macina sistemul sanitar, conversia creditelor in franci, dar si CETA - acordul UE-Canada de care depinde eliminarea vizei pentru romani.

Bilant de 11 luni: Ciolos nu e multumit

"Nu mi-as da nota. Dar nu sunt multumit in sensul ca am fi putut face probabil mai multe lucruri. Am invatat multe lucruri pe parcurs, insa cred ca am miscat, pe de alta parte, multe lucruri.

Dar, nu stiu, cred ca multumiti sunt doar lenesii si ipocritii, daca e sa fiu cinstit. Eu cel putin nu sunt multumit in sensul ca tot timpul ma astept sa invat din experienta trecutului si sa fac ...citeste mai departe despre "Ciolos, bilant la 11 luni de guvernare, planuri de viitor si declaratii ferme pe subiectele fierbinti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos bilant guvernare , #Stiri Guvern